NL | EN
Menu
No compromise

Ik ben afgelopen jaar verschillende keren in India geweest. Ik kwam er ook in productiebedrijven; zoals een fabriek waar een traditionele zoete lekkernij ‘Ladoo’ wordt gemaakt. Van (kikkererwten)meel, vaak verschillende...Lees meer >>

Nieuwsoverzicht
tel. (0183) 44 63 05 | info@nutrilab.nl
Voedingswaarde van wijn okt 9,2015 |

Het Europees Parlement vindt dat de consument duidelijk moet worden geïnformeerd over de voedingswaarde van wijn. Het NRC Handelsblad publiceerde onlangs nog over dit onderwerp. Nutrilab is gespecialiseerd in het analyseren van de voedingswaarde van voedingsmiddelen, waaronder ook wijnen. De voedingswaarde kan berekend worden uit de ingrediënten. Dit is met een natuurproduct lastig. Wijnproducenten zullen er niet aan kunnen ontkomen om dit door middel van laboratoriumonderzoek vast te stellen. In wijn zullen voornamelijk de alcohol en de koolhydraten (suikers) bijdragen aan de voedingswaarde. Afhankelijk van soort en type kunnen er behoorlijke verschillen zijn.

Ons zuster bedrijf Schouten Advies helpt bedrijven bij de etikettering van hun producten.