NL | EN
Menu
No compromise

Ik ben afgelopen jaar verschillende keren in India geweest. Ik kwam er ook in productiebedrijven; zoals een fabriek waar een traditionele zoete lekkernij ‘Ladoo’ wordt gemaakt. Van (kikkererwten)meel, vaak verschillende...Lees meer >>

Nieuwsoverzicht
tel. (0183) 44 63 05 | info@nutrilab.nl
Glutenvrij brood lekkerder door toevoeging van melkeiwitten okt 29,2015 |

Nutrilab volgt het nieuws voor glutenvrije producten op de voet. De firma Arla GmbH claimt dat glutenrvij boord lekkerder wordt door melkeiwitten toe te voegen. Wanneer mensen naast Coeliakie of glutenintolerantie ook nog last hebben van een allergie voor melkeiwitten, is dit niet een oplossing. Ook de bakker zou op zijn brood de ingredienten moeten vermelden conform de EU verordening 1169/2011. Dan staan alle moegelijke allergenen vetgedrukt op het ettiket. Zie voor de achtergrond van dit verhaal de volgende link: http://www.bakeryandsnacks.com/Ingredients/Arla-launches-milk-proteins-to-make-gluten-free-bread-easier-to-handle/?utm_source=Newsletter_Subject&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter%2BSubject&c=n6orM3iMw8qQ7eVyF1laDy5NHM5yiVQX.