NL | EN
Menu
No compromise

Ik ben afgelopen jaar verschillende keren in India geweest. Ik kwam er ook in productiebedrijven; zoals een fabriek waar een traditionele zoete lekkernij ‘Ladoo’ wordt gemaakt. Van (kikkererwten)meel, vaak verschillende...Lees meer >>

Nieuwsoverzicht
tel. (0183) 44 63 05 | info@nutrilab.nl
Erkenning FAVV voor Nutrilab jan 22,2018 | FAVV erkenning zorgt voor stevige voet aan de grond in Belgiƫ

Sinds 15 januari 2018 maakt Nutrilab deel uit van het netwerk van erkende laboratoria van het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV), de Belgische tegenhanger van de NVWA.

Slechts een vijftigtal van deze erkende laboratoria zijn buitenlandse partnerlaboratoria. De FAVV vertrouwt de externe laboratoria analyses toe voor rekening van het FAVV. Nutrilab BV is trots tot deze 50 te mogen behoren.

“Het is een lang traject geweest met een prachtig eindresultaat,” aldus Pieter Vos, directeur van Nutrilab. “We voldoen aan alle eisen gesteld door de FAVV en mogen nu opereren op de Belgische markt. Nederlandse bedrijven waar we al jaren zaken mee doen, kunnen nu ook de analyses van hun Belgische vestigingen bij ons onderbrengen. Veel klanten maken daar nu al dankbaar gebruik van. Daarnaast ligt de Belgische markt voor ons open, dit biedt een enorme groeipotentie voor ons bedrijf.” 

Dankzij deze erkenning krijgt Nutrilab een stevige voet aan de grond in België en staat nu vermeldt in de lijst van erkende laboratoria op de site van FAVV. Een mooie start van 2018.

Foto: ICP analyse verontreiniging zware metalen