NL | EN
Menu
Kuilen 2017: kwaliteit en opbrengst goed, nu nog benutten

Het ruwvoerjaar 2017 is de boeken in gegaan als een jaar met (zeer) goede opbrengsten en zeker ook een mooie kwaliteit, van zowel gras als mais. Maar daarmee is de race nog niet gelopen. In 2017 is het aantal melkkoeien en jongvee ook...Lees meer >>

Nieuwsoverzicht
tel. (0183) 44 63 05 | info@nutrilab.nl

GMP+ B10 schema

GMP+ International is een onafhankelijke organisatie, die het GMP+ Feed Certification scheme beheert. Dit schema bestaat uit twee modules: GMP+ Feed Safety Assurance (GMP+ FSA) en GMP+ Feed Responsibility Assurance (GMP+ FRA), en is bedoeld voor certificatie van diervoederbedrijven overal ter wereld.

De GMP+ FSA module is ontwikkeld om de veiligheid van voedsel te garanderen en om consumenten gerust te stellen dat diervoederproducten op een verantwoorde wijze worden geproduceerd, ver-/bewerkt, verhandeld, opgeslagen en getransporteerd. Voorwaarden voor garantie van diervoederveiligheid zijn vastgelegd in GMP+ standaarden. Deze standaarden zijn gebaseerd op wetgeving en aanvullende eisen vanuit de markt.

Nutrilab heeft als laboratorium een B10 erkenning.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onderzoeksuitkomsten te waarborgen, voldoet Nutrilab aan verschillende kwaliteitseisen, zoals het accreditatiecertificaat van de Raad voor Accreditatie (RvA). De RvA streeft naar een wereldwijde acceptatie en honorering van de afgegeven certificaten. Naast de RvA-accreditatie beschikt Nutrilab over onder andere de GMP+ International-erkenning.

Nutrilab heeft mede door deze erkenningen een grote nationale en internationale klantenkring in de voedingsmiddelenmarkt, waaronder producenten, productschappen en afnemersorganisaties.

De kwaliteitsborging binnen Nutrilab is een continu evaluerend proces. Middels controlemonsters, controlestandaarden en gecertificeerde referentiematerialen waarvan de resultaten aan strikte eisen moeten voldoen, wordt de performance van de analyseresultaten bewaakt.

Klik hier voor de site van GMP+.

Klik hier voor de scope.