NL | EN
Menu
Allergeen recalls

Allergeen recalls kosten veel tijd en energie, dit wil iedereen voorkomen. Stichting SimplyOK ontwikkelde een certificeringssysteem, om het allergenenmanagementsysteem van de exploitant van het levensmiddelenbedrijf te controleren....Lees meer >>

Nieuwsoverzicht
tel. (0183) 44 63 05 | info@nutrilab.nl

Chemisch analytisch onderzoek

Door middel van nat-chemisch en/of instrumentele analyses het vaststellen van:

- Het gehalte aan nutriĆ«en als eiwit, vet, koolhydraten (Big 8 en Weende)  en 
   vitaminen.

- Het gehalte aan biologische actieve stoffen zoals isoflavonen, lignanen, 
  coumarin, theobromine, cholesterol en sterolen.

- De kwaliteit van olie en vetten, onder andere: vetzurensamenstelling, 
  peroxidegetal, vrije vetzuren en polymeren triglyceriden.

- De aanwezigheid van ongewenste en schadelijke stoffen zoals: 
  glucosinolaten, alkaloiden, mycotoxinen, bestrijdingsmiddelen, 
  oplosmiddelen, PAK, Dioxines en PCB's.

- Het gehalte aan anti-nutritionele factoren als trypsineremmers
  in sojaproducten.

- De eiwitkwaliteit d.m.v. eiwitoplosbaarheid, in-vitro eiwitverteerbaarheid
  en eiwitbestendigheid

- Suikers, Suikerpatroon, Stevia.

- Metalen en mineralen

- Voedingsvezels