NL | EN
Menu
Consumenbond filmt garnalenonderzoek in laboratorium Nutrilab garnalen onderzoek

De consumentenbond heeft zojuist hun garnalen onderzoek gepresenteerd. Zie hier een kort verslag op youtube .

 

 

Lees meer >>
Nieuwsoverzicht
tel. (0183) 44 63 05 | info@nutrilab.nl
Nutrilab is ISO 17025 geaccrediteerd voor allergeen analyse in voedingsmiddelen voor de EU verordening 1169/2011. Een extra ondersteuning binnen uw allergenen risico management. nov 21,2017 | Nutrilab geaccrediteerd voor Testing Allergens in Food

Wij zijn trots op het behaalde resultaat! Nutrilab is marktleider in het analyseren van gluten, soja, melk, pinda, mosterd, ei, amandel, hazelnoot, caseïne, B-lactoglobuline, selderij, sesam, vis en nog meer in voedingsmiddelen, etenswaren en in grondstoffen. De analyse op allergenen in voedingsmiddelen gebeurd met Elisa of PCR. Het is een enorme uitdaging om in de diversiteit van voedingsmiddelen een juiste analyse op allergenen uit te voeren. Nutrilab heeft een ruime ervaring in het analyseren van allergenen in koek, bakkerijproducten, snoep, bier, chocolade producten, kruiden&specerijen, zuivel, kaas, advocaat, thee, soja sauzen, ijs, brood en verder alles wat eetbaar is en verkocht wordt in de supermarkt. Door onze ruime ervaring en kennis kunnen wij u optimaal adviseren m.b.t. de risico’s binnen uw productie proces  en grondstoffen management binnen het vraagstuk van het allergenen management. Neem hier vrijblijvend contact op voor advies of het ontvangen van de scope voor geaccrediteerde allergeen analyse.