NL | EN
Menu
Water toegevoegd aan vlees en vis moet op het etiket staan

Producenten moeten op het etiket vermelden dat aan vlees en vis water is toegevoegd. Op dit moment is dat niet altijd het geval wijst een steekproef van de Volkskrant uit. De krant deed een steekproef bij 3 Nederlandse supermarkten....Lees meer >>

Nieuwsoverzicht
tel. (0183) 44 63 05 | info@nutrilab.nl

VERNOF

De Vereniging van Nederlandse Fabrikanten van Eetbare Oliën en Vetten, VERNOF vertegenwoordigt de belangen van de Nederlandse bedrijven die plantaardige oliën, vetten en eiwitten produceren en van de Nederlandse bedrijven die plantaardige en dierlijke oliën en vetten raffineren.

Nutrilab heeft een erkenningen onder de regeling VERNOF erkenning laboratoria welke u kunt vinden op de website van VERNOF.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onderzoeksuitkomsten te waarborgen, voldoet Nutrilab aan verschillende kwaliteitseisen, zoals het accreditatiecertificaat van de Raad voor Accreditatie (RvA). De RvA streeft naar een wereldwijde acceptatie en honorering van de afgegeven certificaten. Naast de RvA-accreditatie beschikt Nutrilab over onder andere de GMP+ International-erkenning.

Nutrilab heeft mede door deze erkenningen een grote nationale en internationale klantenkring in de voedingsmiddelenmarkt, waaronder producenten, productschappen en afnemersorganisaties.

De kwaliteitsborging binnen Nutrilab is een continu evaluerend proces. Middels controlemonsters, controlestandaarden en gecertificeerde referentiematerialen waarvan de resultaten aan strikte eisen moeten voldoen, wordt de performance van de analyseresultaten bewaakt.

VERNOF

Klik hier voor de site VERNOF.

Klik hier voor de scope.