NL | EN
Menu
Water toegevoegd aan vlees en vis moet op het etiket staan

Producenten moeten op het etiket vermelden dat aan vlees en vis water is toegevoegd. Op dit moment is dat niet altijd het geval wijst een steekproef van de Volkskrant uit. De krant deed een steekproef bij 3 Nederlandse supermarkten....Lees meer >>

Nieuwsoverzicht
tel. (0183) 44 63 05 | info@nutrilab.nl

Contact

Neem voor uw vragen contact op met ons kantoor, of stel uw vraag of uw verzoek om een offerte met ons reactieformulier

Nutrilab B.V.
Postbus 7, 4284 ZG Rijswijk
Burgstraat 12, 4283 GG Giessen
t. (0183) 44 63 05
f. (0183) 44 25 97

KvK nummer : 18114291
BTW nummer: NL002007654B01

Voor vragen of meer informatie over ons laboratorium en onze activiteiten, kunt u contact opnemen met de volgende personen:

P.C.N. Vos, directeur
Telefoon: (0183) 44 63 51,
p.vos@nutrilab.nl

A.J. Ippel, Technisch Manager
Telefoon: (0183) 44 63 02,
a.ippel@nutrilab.nl

A. Verwijs, Quality Manager
Telefoon: (0183) 44 63 07,
t.verwijs@nutrilab.nl

A. Pullen, Account Manager
Telefoon: (0183) 44 63 31,
a.pullen@nutrilab.nl

T. Boogaard, Operationeel Manager
Telefoon: (0183) 44 63 05
t.boogaard@nutrilab.nl